کتابخانه احادیث شیعه

حديث و آيات: 36. خواص خوراكي ها

38 امام صادق عليه السلام: الْغُبَيراءُ لَحْمُهُ يُنْبِتُ اللَّحْمَ وَعَظمُهُ يُنْبِتُ الْعَظْمَ وَ جِلْدُهُ يُنْبِتُ الْجِلْدَ وَمَعَ ذلِكَ فَإِنَّهُ يُسَخِّنُ الْكُلْيَتَينِ وَ يَدْبَغُ الْـمَعِدَةَ وَ هُوَ اَمانٌ مِنَ الْبَواسيرِ وَ التَّقْتيرِ وَيُقَوِّى السّاقَيْنِ وَ يَقْمَعُ عِرْقَ الْجُذامِ؛
گوشت سنجد، گوشت را، هسته اش استخوان را و پوستش پوست را تقويت، و كليه هارا گرم و معده را پاك مى كند، از بواسير و تسلسل ادرار جلوگيرى كرده، ساق پا را تقويت ورگ جذام را به كلى از بين مى برد. حديث
نمایش منبع


حدیث روز

امام کاظم علیه السلام:

لَوْ اَنَّ النّاسَ قَصَدُوا فِى ‏الطَّعامِ لاَسْتـَقـامَتْ اَبـْدانـُهُمْ؛

اگر مردم در خوراک، ميانه‌روى می‌کردند، بدنهـايشان اسـتوار و سـلامت مى‌شد.

محاسن برقى، ص 439

احادیث معصومین

حمایت از پایگاه
آمار پایگاه کتابخانه احادیث شیعه

تــعــداد كــتــابــهــا : 111

تــعــداد احــاديــث : 45456

تــعــداد تــصــاویــر : 3838

تــعــداد حــدیــث روز : 685